Houten vloer opknappen bij Elise Schaap!

Houten vloer opknappen bij Elise Schaap!

24 augustus 2019

Het begon allemaal bij een aanvraag van actrice Elise Schaap op Instagram. “Wie weet een bedrijf die mijn houten vloer kan schuren?”. Deze aanvraag werd snel beantwoord door de vakmannen van Woodstep. Zo werden haar wensen snel uitgesproken en kon Woodstep snel aan de slag!

Uiteraard is het niet altijd even makkelijk om een uitstraling te kiezen voor een houten vloer. Gelukkig wisten de volgers van Elise op Instagram hier wel raad mee!

Onlangs heeft onze parketteur Sam een houten vloer opgeknapt bij Elise Schaap. Elise is onder meer bekend van de miniserie The Swing Girls, waarvoor zij in 2011 de gouden nimf voor beste actrice won en voor haar rol in Afscheid van de Maan, waarvoor ze genomineerd werd voor een Gouden Kalf voor beste vrouwelijke hoofdrol. Daarnaast is Elise te zien in veel Nederlandstalige series en films.

Bij aankomst is onze parketteur begonnen met het controleren van de eikenhouten vloer. Hij heeft de te schuren vloer geïnspecteerd en is in overleg gestart met het schuren van de houten vloer. Na het schuren van de houten vloer, is parketteur Sam begonnen met het aflakken, alles op dezelfde dag! Na afloop van de werkzaamheden, heeft hij trots de nieuwe uitstraling van de houten vloer aan Elise laten zien en het eindresultaat mag er zijn!











Uiteraard mocht de fotoshoot met Elise niet missen:











Wilt u ook uw vloer laten schuren bij Woodstep, net als Elise Schaap? Vraag dan vrijblijvend een persoonlijke offerte aan op onze prijscalculator of neem contact met ons op per telefoon 0546 232 036 of per e-mail aanvragen@woodstep.nl.

Nu geholpen worden?

Meer dan alleen professioneel advies; iemand die met je meedenkt.
Een krasvrije vloer
2 januari 2021

Een krasvrije vloer

Bent u op zoek naar een krasvrije vloer, maar weet u niet waar u moet beginnen? Woodstep adviseert u hier graag over!

Lees de blog
Woodstep combideals
26 december 2020

Woodstep combideals

Woodstep levert een alles-in-één oplossing met de combideals in de webshop. Zo heeft u alles wat u nodig heeft in één keer in huis!

Lees de blog
Woodstep parket schuren

Probeer onze prijscalculator

Voorjaarsactie schuren nu van 16,95 voor 12,95 per m² *
Aantal m²
Behandeling
Totaal
0,00
incl. BTW
Volgende stap

* Bekijk de actievoorwaarden

Een scherpe deal met de beste service
Klanten waarderen ons met een 9.6
Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar