Een lichte houten vloer

Een lichte houten vloer

10 mei 2019
Kleurtrend: De lichte houten vloer

De lichtgekleurde vloer is er één die je tegenwoordig in ieder interieur tegenkomt. Dit is niet vreemd. Het is een oude trend die nu terug lijkt te komen en dat heeft een aantal redenen.

Lichte houten vloer in het interieur

Ondertussen mag het gerust een klassieker genoemd worden, de lichte houten vloer. Dankzij de warme en natuurlijke uitstralingen, is dit toch wel de meest gangbare houten vloer. Dit is meteen één van de redenen waarom deze vloer nog steeds enorm populair is. Daarnaast valt de lichte houten vloer eenvoudig te combineren met ieder interieur. Stijlvol en modern, landelijk en authentiek, maar ook minimalistisch en design kan perfect worden gecombineerd met deze traditionele kleur voor de houten vloer.

Afwerkingen lichte houten vloer

Dankzij de vele mogelijkheden, is het tegenwoordig mogelijk om zelfs de lichte vloeren uniek te maken. Zo kunnen zelfs lichte vloeren geborsteld, gerookt, geschaafd en gekleurd worden. Hierdoor is de lichte houten vloer een klassieker die continu in een ander jasje kan worden gestopt.

Kleurbehandeling op lichte houten vloer

Mocht de vloer van nature niet heel licht zijn, of wilt u uw lichte vloer nog lichter? Dan is het met een eiken- of grenenhouten vloer altijd mogelijk om de vloer te verlichten met een kleurbehandeling. Zo kan er ook een whitewash effect worden aangebracht om de vloer nog lichter te laten lijken.

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht en je hebt binnen 24 uur een reactie.
Whatsapp ons
Een krasvrije vloer
2 januari 2021

Een krasvrije vloer

Bent u op zoek naar een krasvrije vloer, maar weet u niet waar u moet beginnen? Woodstep adviseert u hier graag over!

Lees de blog
Woodstep combideals
26 december 2020

Woodstep combideals

Woodstep levert een alles-in-één oplossing met de combideals in de webshop. Zo heeft u alles wat u nodig heeft in één keer in huis!

Lees de blog
Woodstep parket schuren

Probeer onze prijscalculator

Voorjaarsactie schuren nu van 18,95 voor 14,95 per m² *
Aantal m²
Behandeling
Totaal
0,00
incl. BTW
Volgende stap

* Bekijk de actievoorwaarden

Een scherpe deal met de beste service
Klanten waarderen ons met een 9.6
Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar